Υπό 8ημερη κράτηση 33χρονος για υποβοήθηση παράνομης εισόδου στο έδαφος της Δημοκρατίας

Οκταήμερη κράτηση σε 33χρονο σε σχέση με υπόθεση φερόμενης υποβοήθησης παράνομης εισόδου στο έδαφος της Δημοκρατίας διέταξε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΑναμένεται από την αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων να παραδώσει στην Αστυνομία της Δημοκρατίας το άτομο που συνέλαβε χθες και πρόκειται για άνδρα 33 ετών ο οποίος θα οδηγηθεί επίσης ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Εναντίον των δυο 33χρονων διερευνώνται τα αδικήματα συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και υποβοήθηση παράνομης εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σε ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της αστυνομίας αναφέρει πως «στο πλαίσιο ελέγχων για παράτυπη μετανάστευση, η Αστυνομία πραγματοποίησε χθες συντονισμένη επιχείρηση στην επαρχία Λάρνακας».

Προστίθεται πως «επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων και Λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείου των Βρετανικών Βάσεων».

Σύμφωνα με την αστυνομία «χθες το μεσημέρι τέσσερα πρόσωπα εντοπίστηκαν να αποβιβάζονται με τις αποσκευές τους, από δύο οχήματα και στη συνέχεια να επιβιβάζονται σε τρίτο όχημα.»

Προστίθεται πως «το ένα αυτοκίνητο ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη της Αστυνομίας και διαπιστώθηκε, ότι οδηγείτο από 33χρονο, έχοντας ως επιβάτες τέσσερα νεαρά πρόσωπα, ηλικίας 16 (2), 15 και 14 ετών αντίστοιχα.»

Η αστυνομία αναφέρει πως «δεύτερο αυτοκίνητο, ανακόπηκε από μέλη της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων και ένας άντρας ηλικίας 33 ετών, συνελήφθη για τα πιο πάνω υπό διερεύνηση αδικήματα.»

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζει τις εξετάσεις.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.