Υπό 8ήμερη κράτηση οι δυο ύποπτοι για τα 35 κιλά ναρκωτικά στη Λεμεσό

Διάταγμα κράτησης για περίοδο οκτώ ημερών εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 27χρονου και του 22χρονου, σε σχέση με τον εντοπισμό περίπου 35 κιλών κάνναβης και ρητίνης κάνναβης, σε διαμέρισμα και αποθήκη στη Μέσα Γειτονιά.

Οι δυο ύποπτοι οδηγήθηκαν το πρωί στο δικαστήριο, με τους συνηγόρους υπεράσπισης να μην φέρουν ένσταση στην κράτηση τους σε σχέση με την υπόθεση, που αφορά στα αδικήματα της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κατοχής, κατοχής με σκοπό την προμήθεια και παράνομης χρήσης ναρκωτικών ουσιών, καθώς και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος και ο 22χρονος συνελήφθηκαν τη Δευτέρα, μετά από επιχείρηση της ΥΚΑΝ, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στο διαμέρισμα του 27χρονου, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ κιλά κάνναβης.

Ακολούθησε έρευνα στην αποθήκη του διαμερίσματος, όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 20 κιλών και 364 γραμμαρίων, ως επίσης και ποσότητα ρητίνης κάνναβης, βάρους έξι κιλών και 880 γραμμαρίων.

Επίσης, στο όχημα του 22χρονου, εντοπίστηκε μικροποσότητα κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 440 ευρώ, ενώ  στην κατοχή του 27χρονου εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 155 ευρώ.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.