Υπό 8μερη κράτηση οι τρεις ύποπτοι για ναρκωτικά και όπλα στη Λεμεσό

Έλα στο Google News

Διάταγμα κράτησης για περίοδο οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον των τριών προσώπων που συνελήφθηκαν χθες μετά τον εντοπισμό πιστολιών, σφαιρών, μεθαμφεταμίνης και μεγάλου χρηματικού ποσού.

Οι δυο άνδρες, 33 και 27 ετών καθώς και μια 29χρονη, οδηγήθηκαν το πρωί στο δικαστήριο, το οποίο διέκοψε τη διαδικασία και ανακοίνωσε την απόφαση του λίγο μετά τις 14:00, σε σχέση με το αίτημα της Αστυνομίας για 8ήμερη προσωποκράτηση τους. Την ίδια ώρα εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης δεύτερου 27χρονου.

Κατά τη χθεσινή επιχείρηση της Αστυνομίας, μετά από αξιολόγηση στοιχείων και πληροφοριών για ύπαρξη εγκληματικής ομάδας, ερευνήθηκαν έξι οικίες και υποστατικά.

Συγκεκριμένα, στην αυλή της οικίας του 33χρονου, εντοπίστηκε θαμμένο και κατάλληλα συσκευασμένο, ένα πιστόλι , 128 πλήρη φυσίγγια, καθώς επίσης και 35 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης.

Στην οικία του 27χρονου καταζητούμενου, όπου διενεργήθηκε έρευνα στην παρουσία της 29χρονης συμβίας του, εντοπίστηκαν δύο πιστόλια σε ειδικά διαμορφωμένη ξύλινη κατασκευή, ενώ στην οικία του άλλου 27χρονου, εντοπίστηκε μεθαμφεταμίνη βάρους ενάμισι κιλού καθώς και χρηματικό ποσό 71.500 ευρώ.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.