Υπό διήμερη κράτηση η 36χρονη γυναικολόγος που συνελήφθη στη Λεμεσό

Ενώπιον Δικαστηρίου οδηγήθηκε πριν από λίγο η 36χρονη γυναικολόγος που συνελήφθη στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, το Δικαστήριο διέταξε την διήμερη προσωποκράτηση της 36χρονης για διευκόλυνση των ερευνών σχετικά με την υποτιθέμενη εγχείρηση που πραγματοποίησε σε 73χρονη.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από γυναίκα ηλικίας 73 ετών ότι αφού είχε επισκεφθεί την 36χρονη στο ιατρείο όπου διατηρεί στη Λεμεσό για θέματα υγείας, η τελευταία φέρεται να έκρινε ότι η ηλικιωμένη έχριζε χειρουργικής επέμβασης.

Αφού έγινε η χειρουργική επέμβαση σε ιατρικό κέντρο, λίγους μήνες αργότερα, η 73χρονη χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο για θέμα υγείας. Εκεί σύμφωνα με την καταγγελία, της είχε ανακοινωθεί από τους ιατρούς ότι έχριζε της ίδιας συγκεκριμένης χειρουργικής επέμβασης όπου έτυχε προηγουμένως από την 36χρονη.

Μετά από εξέταση που έτυχε η 73χρονη από ιδιώτη γιατρό, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε τύχει της χειρουργικής επέμβασης που της είχε αναφερθεί από την 36χρονη.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, παραλήφθηκε ο ιατρικός της φάκελος όπου φαίνεται ότι η 36χρονη συμπλήρωσε βάση νομοθεσίας εξιτήριο έγγραφο της παραπονούμενης καθώς επίσης και της χειρουργικής επέμβασης της οποίας υποτίθεται έτυχε η 73χρονη.

Από το γραφείο της 36χρονης παραλήφθηκαν τεκμήρια για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.