Υπό επταήμερη κράτηση 33χρονος που απέσπασε από πολίτες συνολικά 140 χιλ. ευρώ

Διάταγμα κράτησης επτά ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 33χρονου από το χωριό Έμπα. Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του στο πλαίσιο της διερεύνησης δύο υποθέσεων απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, η πρώτη υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στις 23 Ιουλίου, από 24χρονο, κάτοικο Πάφου. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, μεταξύ των ημερομηνιών 26 Ιανουαρίου και 28 Απριλίου 2022, ο 33χρονος με διάφορες προφάσεις κατάφερε να του αποσπάσει χρηματικό ποσό, ύψους €79.100.

Η δεύτερη καταγγελία, έγινε στις 25 Ιουλίου, από 27χρονο κάτοικο Πάφου και αφορά την ίδια χρονική περίοδο. Σύμφωνα με την καταγγελία ο 33χρονος φέρεται με διάφορες ψευδείς παραστάσεις, να απέσπασε από τον παραπονούμενο χρηματικό ποσό ύψους €61.000, με σκοπό δήθεν να το επενδύσει.


Εναντίον του 33χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό επταήμερη κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.