Υπο κράτηση 40χρονος που απείλησε…δικαστή!

Ο 40χρονος θεώρησε πολύ σοφό να απειλήσει δικαστή του Επαρ. Δικαστηρίου ότι θα της κάνει κακό. Κατέληξε με χειροπέδεςΥπό κράτηση τέθηκε 40χρονος για υπόθεση παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία, απειλή, ενοχλητικά και απειλητικά τηλεφωνήματα στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χτες από λειτουργό του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου ότι τηλεφώνησε στο τηλέφωνο του Δικαστηρίου ένα πρόσωπο και ζητούσε επανειλημμένα να μιλήσει με μια Δικαστή του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο συγκεκριμένος ήθελε να διαμαρτυρηθεί γιατί χτες η σύζυγος του μετέβη στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για υπόθεση της και η Δικαστής της ζήτησε να αποχωρήσει από την αίθουσα του Δικαστηρίου λόγω απρεπούς εμφάνισης.

Ο συγκεκριμένος μάλιστα, απείλησε την Δικαστή μέσω της λειτουργού του Δικαστηρίου Πάφου ότι θα της “ κάνει κακό” διότι πρόσβαλε την γυναίκα του.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας και σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκε το κινητό τηλέφωνο και η κάρτα sim με την οποία ο συγκεκριμένος τηλεφώνησε στο Δικαστήριο και απείλησε.

Όπως διαφάνηκε πρόκειται για 40χρονο ο οποίος συνελήφθη στη Λεμεσό και τέθηκε υπό κράτηση .

Ανακρινόμενος ο 40χρονος παραδέχτηκε την διάπραξη των αδικημάτων .

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την αστυνομική διεύθυνση Πάφου.