Υπό κράτηση 46χρονος για παράνομη κατοχή ναρκωτικών και περιουσίας στην Πάφο

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου χτες στις 11:00 το πρωί μέλη του αστυνομικού σταθμού Π. Χρυσοχούς ανέκοψαν αυτοκίνητο το οποίο οδηγείτο από ένα πρόσωπο ηλικίας 46 ετών μόνιμο κάτοικο Π. Χρυσοχούς με συνοδηγό ένα πρόσωπο ηλικίας 30 ετών κάτοικο επίσης Πόλης Χρυσοχούς.

Κατά την θέα της Αστυνομίας, ο οδηγός θεάθηκε να πετά από το παράθυρο του αυτοκινήτου ένα ύποπτο αντικείμενο. Αμέσως μέλη της ΑΔΕ Πάφου το παρέλαβαν και όπως διαπίστωσαν  πρόκειται για ένα χαρτί  που περιείχε τεμάχια που χρησιμοποιούνται για χρήση ναρκωτικών.

Επίσης περιείχε πράσινη ξηρή φυτική ύλη, δηλαδή, κάνναβης. Ακολούθως αυτός συνελήφθη για το αδίκημα της παράνομης κατοχής ελεγχομένου φαρμάκου. Σε έρευνα που έγινε εντός του οχήματος του στο χώρο των αποσκευών,  εντοπίστηκε ένα μεγάφωνο μαύρου χρώματος για το οποίο δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις ως προς την προέλευση του και επανασυνελήφθη για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Στην συνέχεια αυτός μεταφέρθηκε στα Γραφεία του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς όπου ανακρινόμενος γραπτώς ανέφερε ότι η πιο πάνω περιουσία που ανεβρέθηκε είναι δική του.

Τα ναρκωτικά παραδόθηκαν στην ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου) και γίνεται παράλληλη διερεύνιση των δύο υποθέσεων από το αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς και την ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου).

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.