Διατάγματα κράτησης για περίοδο έξι ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 56 και 40 χρόνων, οι οποία συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας σχετικά με τρεις υπό διερεύνηση υποθέσεις διάρρηξης και απόπειρας διάρρηξης κατοικιών.

Οι 56χρονος και 40χρονος είχαν συλληφθεί στις 3 Αυγούστου 2019, στην Πάφο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας, μαχαιροφορίας, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής φυσιγγίων.

Κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της πιο πάνω υπόθεσης, εντοπίστηκε στην αυλή της οικίας του 56χρονου, στην Πάφο, ένα αυτοκίνητο, η περιγραφή του οποίου ανταποκρίνεται, στην περιγραφή οχήματος, που δόθηκε στην Αστυνομία, σχετικά με υποθέσεις διάρρηξης και απόπειρας διάρρηξης κατοικιών, που διαπράχθηκαν στις 28 Ιουλίου 2019, στην Λεμεσό.

Εντός του οχήματος είχαν εντοπιστεί διάφορα κοσμήματα, τα οποία αναγνωρίστηκαν από την ιδιοκτήτρια μιας εκ των πιο πάνω οικιών, ως μέρος της περιουσίας που κλάπηκε από την οικία της.

Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης δυνάμει των οποίων επανασυνελήφθηκαν χθες και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.