Υπό κράτηση δύο πρόσωπα στην Πάφο για υποθέσεις διαρρήξεων, κλοπών, και κλοπής αυτοκινήτου

Δύο πρόσωπα συνελήφθησαν χθες από μέλη της Αστυνομίας, σε σχέση με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, μεταξύ άλλων και κλοπής αυτοκινήτου, που διαπράχθηκαν στην Πάφο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης γραφείων εταιρείας στην Πάφο, καθώς και σε σχέση με διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης κατοικίας και γειτονικού γραφείου εταιρείας, επίσης στην Πάφο, από όπου κλάπηκε και αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη της κατοικίας και της εταιρείας, συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα, δύο άντρες ηλικίας 37 και 47 ετών, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, μετά από διάρρηξη των γραφείων της πρώτης εταιρείας, που ασχολείται με την τοποθέτηση και συντήρηση μηχανολογικών εγκαταστάσεων, κλάπηκαν χρηματικό ποσό και ηλεκτρικά εργαλεία, εξαρτήματα, ηλεκτρικές και άλλες συσκευές. Η διάρρηξη και κλοπή διαπράχθηκαν στις 28-30 περασμένου Μαΐου και αφού από τη διερεύνηση από μέλη του ΤΑΕ Πάφου προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 37χρονου και του 47χρονου, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης τους, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Οι δύο ύποπτοι εντοπίστηκαν χθες και συνελήφθησαν με τα δικαστικά εντάλματα που είχαν εκδοθεί εναντίον τους, ενώ ο 37χρονος ύποπτος, συνελήφθη επίσης με δικαστικό ένταλμα, για άλλες δύο διερευνώμενες υποθέσεις, διάρρηξης κατοικίας και γραφείου εταιρείας, και κλοπής αυτοκινήτου.

Η διάρρηξη της κατοικίας και του γειτονικού γραφείου εταιρείας, διαπράχθηκαν τον περασμένο Απρίλιο. Από το γραφείο κλάπηκε το κλειδί αυτοκινήτου και στη συνέχεια κλάπηκε και το ίδιο το όχημα, αξίας 5,000 ευρώ, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης του γραφείου. Από το γραφείο κλάπηκαν επίσης χρηματικό ποσό, και μία τηλεόραση αξίας 500 ευρώ, ενώ από την κατοικία κλάπηκαν χαλκοσωλήνες και χαλκός από την εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης, και ηλιακού θερμοσυσσωρευτή.

Τις υποθέσεις διάρρηξης και κλοπής διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy