Υπό οκταήμερη κράτηση νεαρός για διερευνώμενη υπόθεση βιασμών στην Αγία Νάπα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε την Τρίτη διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον άνδρα, ηλικίας 22 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση βιασμών στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι την περίοδο μεταξύ 18 Απριλίου και μέσα Μαΐου, η Αστυνομία στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου δέχθηκε τρεις καταγγελίες από τουρίστριες που διέμεναν στην Αγία Νάπα για βιασμό τους από άγνωστο νεαρό πρόσωπο, συγκεκριμένης περιγραφής.

Η Αστυνομία άρχισε έρευνες και εξετάσεις και αναζητούσε μαρτυρίες κυρίως από κλειστά κυκλώματα, ειδικά στη περιοχή όπου φέρεται, σύμφωνα με τις καταγγελίες, να έγιναν οι βιασμοί.

Μέσα από τις έρευνες σε κλειστά κυκλώματα η Αστυνομία κατέληξε σε πρόσωπο, το οποίο φαινόταν να κινείται ύποπτα και να έμοιαζε με την περιγραφή που έδωσαν οι τρεις παραπονούμενες.

Η Αστυνομία εξασφάλισε από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης τα οπτικά πλάνα και μία από τις παραπονούμενες αναγνώρισε -σύμφωνα με την  Αστυνομία – τον 22χρονο ως το άτομο που κατήγγειλε για τον βιασμό της.

Μέλη της Αστυνομίας άρχισαν να δείχνουν τη φωτογραφία του από πόρτα σε πόρτα στην Αγία Νάπα και ένας πολίτης αναγνώρισε το πρόσωπο και έδωσε πληροφορίες για τον χώρο διαμονής του.

Ο 22χρονος ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε τους τρεις βιασμούς των επισκεπτριών που υπέβαλαν καταγγελία.

Με δικαστικό ένταλμα ο 22χρονος συνελήφθη χθες και το πρωί της Τρίτης οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.