Υπό οκταήμερη κράτηση οι δύο που συνελήφθησαν για την απόπειρα φόνου στη Λευκωσία

Tο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, εξέδωσε Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον των δύο προσώπων, ηλικίας 22 και 21 ετών, που συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε την Πέμπτη στη Λευκωσία.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση η Αστυνομία, η απόπειρα διαπράχθηκε γύρω στις 12 το μεσημέρι την Πέμπτη σε χώρο στάθμευσης, στο κέντρο της Λευκωσίας, όταν κάτω από διερευνώμενες συνθήκες, ο 22χρονος φέρεται να τραυμάτισε 23χρονο, με αιχμηρό αντικείμενο, στο λαιμό και το πρόσωπο και ακολούθως να εγκατέλειψε τη σκηνή με αυτοκίνητο, που οδηγούσε άλλο πρόσωπο.


Κατά τις αστυνομικές εξετάσεις που ακολούθησαν, μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, εντόπισαν τον 22χρονο, καθώς και δεύτερο άνδρα, ηλικίας 21 ετών, ο οποίος φέρεται να ήταν ο οδηγός του οχήματος, με το οποίο διέφυγε ο φερόμενος δράστης.

Ακολούθως 22χρονος και 21χρονος συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση και αδικήματα απόπειρας φόνου – συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος – τραυματισμό – πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης – κατοχή και μεταφορά επιθετικού οργάνου.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.