Υπό οκταήμερη κράτηση οι τρεις συλληφθέντες για την υπόθεση 13,5 κιλών κάνναβης

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης 8 ημερών, εναντίον τριών προσώπων, ένα 23 και δύο 22 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισαγωγής, προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών, δηλαδή 13, 5 κιλών κάνναβης που εντοπίστηκαν μέσα σε δέματα που έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι μέλη της ΥΚΑΝ και του Τμήματος Τελωνείων εντόπισαν δύο δέματα, τα οποία είχαν φτάσει στο αεροδρόμιο Λάρνακας από το εξωτερικό και όπως διαπιστώθηκε, περιείχαν 13,5 κιλά κάνναβης.

Το πρωί της Δευτέρας 11 Ιουλίου, τα μέλη της ΥΚΑΝ συνέλαβαν άντρα ηλικίας 23 ετών, ο οποίος παρέλαβε τα δέματα μαζί με άλλο πρόσωπο ηλικίας 22 ετών. Γύρω στις 6.25 χθες το απόγευμα, συνελήφθη νεαρός ηλικίας 22 ετών.

Της σύλληψής του προηγήθηκαν ενέργειες της ΥΚΑΝ και συγκεκριμένα ανακοπή για έλεγχο, αφού φέρεται να επιχείρησε να παραλάβει τα ναρκωτικά.

Στην ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται ότι στην προσπάθεια του να διαφύγει ο 22χρονος συγκρούστηκε με υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Αστυνομίας και στη συνέχεια ανακόπηκε.

Ακολούθησε έρευνα και εντοπίστηκε στην κατοχή του ποσότητα κάνναβης και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Οι τρείς συλληφθέντες παρουσιάστηκαν σήμερα Τρίτη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για οκτώ ημέρες.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.