Υπό όρους η… ελευθερία των δύο συλληφθέντων για φωτιά σε διαμέρισμα στην Πάφο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ελεύθεροι με όρους αφέθηκαν οι δύο άστεγοι οι οποίοι φέρονται να προκάλεσαν φωτιά σε διαμέρισμα, που καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δύο πρόσωπα, που είναι άστεγοι, παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο διέταξε όπως αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, όπως τα στοιχεία τους τοποθετηθούν στο stop list, παρέδωσαν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, να εμφανίζονται καθημερινά στον αστυνομικό σταθμό Πάφου και να υπογράφουν, και να μην μπορούν να διέλθουν από τα οδοφράγματα.

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για τις 30.4.2019 για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας. Οι δύο συνελήφθησαν χθες στις 19:10 και εναντίον τους εξετάζονται τα αδικήματα της παράνομης εισόδου και αμελής και απερίσκεπτες πράξεις.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης Αστυνομία και πυροσβεστική έλαβαν κλήση για φωτιά στο συγκεκριμένο διαμέρισμα στο οποίο δεν διαμένει κανείς την περίοδο αυτή στις 20.4.2019 στις 22:00 το βράδυ. Το άδειο διαμέρισμα το οποίο διέθετε εξοπλισμό, βρίσκεται σε συγκρότημα διαμερισμάτων.

Οι ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy. Ακολουθήστε μας και στο Google News