Υπό πενταήμερη κράτηση 18χρονος – Ύποπτος για πέντε διαρρήξεις και κλοπή οχήματος

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για σκοπούς διερεύνησης πέντε υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, καθώς και υπόθεσης κλοπής οχήματος, εναντίον ενός  προσώπου 18 ετών.

Ο 18χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικών ενταλμάτων που εκδόθηκαν μετά από στοιχεία που προέκυψαν για τη διάπραξη των πέντε διαρρήξεων και της κλοπής οχήματος.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, πρόκειται για πέντε διαρρήξεις που διαπράχθηκαν σε δύο γραφεία, σε δύο καταστήματα και σε κουρείο, στην Πάφο.

Η πρώτη διάρρηξη γραφείου διαπράχθηκε την 1η Ιουλίου, ενώ η δεύτερη διάρρηξη γραφείου, καθώς και οι διαρρήξεις των δύο καταστημάτων και του κουρείου, διαπράχθηκαν στις 14 και 15 Ιουλίου. Από το πρώτο γραφείο και τα δύο καταστήματα κλάπηκαν μικρά χρηματικά ποσά, ενώ από το δεύτερο γραφείο και από το κουρείο, δεν κλάπηκε οποιαδήποτε περιουσία.

Η κλοπή οχήματος, συγκεκριμένα μοτοποδηλάτου 49 κυβικών, αξίας 500 ευρώ, διαπράχθηκε στις 25 Ιουνίου, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο εξωτερικά της κατοικίας της ιδιοκτήτριάς του. Το μοτοποδήλατο έχει εντοπιστεί και επιστραφεί στην ιδιοκτήτριά του.

Τις υποθέσεις διαρρήξεων διερευνά το ΤΑΕ Πάφου, ενώ το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση κλοπής οχήματος.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.