Υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών τρεις οδηγοί στην Πάφο, σύμφωνα με την Αστυνομία

Τρεις οδηγούς φέρεται να εντόπισε η Αστυνομία Πάφου να οδηγούν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών στην Πάφο.
Σύμφωνα με τον βοηθό αστυνομικό διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, χθες μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο στην οδό Γιάννου Κρανιδιώτη στην Πάφο, όχημα, το οποίο διαπιστώθηκε ότι οδηγείτο από 35χρονο, ο οποίος δεν είχε ανανεωμένη την άδεια κυκλοφορίας του από την 31η Δεκεμβρίου του 2021. Υποβλήθηκε σε νάρκοτεστ και φέρεται να ήταν θετικός. Στη συνέχεια έδωσε δεύτερο δείγμα και ακολούθως αυτό σφραγίστηκε για να σταλεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους για εργαστηριακή ανάλυση. Ακόμη, έγινε έρευνα στο όχημα του 35χρονου χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε το παράνομο .

Εξάλλου σε άλλη περίπτωση, χθες στις 14:25 μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο στη Λεωφόρο Αποστόλου Παύλου στην Πάφο μοτοσικλέτα που από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός ήταν 37χρονος, που δεν έφερε κράνος ασφαλείας. Επίσης σε προκαταρκτικό έλεγχο νάρκοτεστ που υποβλήθηκε φέρεται να εντοπίστηκε θετικός. Στη συνέχεια έδωσε πρόσθετο δείγμα, το οποίο σφραγίστηκε για να σταλεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους για εργαστηριακή ανάλυση.

Επίσης χτες στις 14:15 σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο στην Λεωφόρο Αποστόλου Παύλου όχημα το οποίο από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι οδηγείτο από 20χρονο. Σε έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε το όχημα χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφαλείας έναντι τρίτου, χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας από 15.9.21,  χωρίς άδεια κυκλοφορίας από 30/6/21,  χωρίς ζώνη ασφαλείας και χωρίς πίσω πινακίδες εγγραφής.

Ακολούθως σε προκαταρκτική εξέταση εντοπισμού ναρκωτικών ουσιών που του έγινε φέρεται να διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικός. Στην συνέχεια έδωσε δεύτερο δείγμα το οποίο σφραγίστηκε για να σταλεί για εργαστηριακή ανάλυση. Έγινε έρευνα στο όχημα του, χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε το παράνομο.  Η Τροχαία Πάφου και η ΥΚΑΝ διερευνούν τις τρεις υποθέσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.