Υπό τριήμερη κράτηση τέσσερα πρόσωπα που προσπάθησαν να ταξιδέψουν χωρίς τα κατάλληλα έγγραφα

Διατάγματα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον τεσσάρων προσώπων που προσπάθησαν να πετάξουν από το αεροδρόμιο Πάφου χωρίς κατάλληλα έγγραφα.


Σύμφωνα με το Κλάδο Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, τρεις ύποπτοι, άντρες ηλικίας 22, 23, και 24 ετών, παρουσιάστηκαν την Κυριακή στον χώρο αναχωρήσεων του αεροδρομίου Πάφου, για να αναχωρήσουν με πτήση για χώρα της Ευρώπης. Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο, παρουσίασαν σε μέλη της Αστυνομίας, διαβατήρια ευρωπαϊκής χώρας, που πιστεύεται ότι είναι πλαστά.

Τέταρτος ύποπτος, άντρας ηλικίας 30 ετών, που επίσης την Κυριακή παρουσιάστηκε στον χώρο αναχωρήσεων του αεροδρομίου Πάφου, για να αναχωρήσει με πτήση για την ίδια χώρα της Ευρώπης, κατά τον διαβατηριακό έλεγχο παρουσίασε σε μέλη της Αστυνομίας, δελτίο ταυτότητας που από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις πιστεύεται ότι είναι γνήσιο, ωστόσο ο ίδιος δεν είναι ο νόμιμος κάτοχος του. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το δελτίο ταυτότητας περιήλθε στην κατοχή του διερευνώνται.

Στη συνέχεια και τα τέσσερα πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό τριήμερη κράτηση προς διευκόλυνση των ανακρίσεων που αφορούν υπόθεση πλαστογραφίας, πλαστοπροσωπίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.