Υπογράφει νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα ο τερ Στέγκεν

O τερ Στέγκεν φορά τη φανέλα της Μπαρτσελόνα από το 2014.


Νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα αναμένεται να υπογράψει ο Γερμανός διεθνής τερματοφύλακας, Μαρκ-Άντρε τερ Στέγκεν. Ο Μαρκ-Άντρε τερ Στέγκεν αποτελεί τον «φύλακα άγγελο» της εστίας της Μπαρτσελόνα και είναι αναμφίβολα ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες του πλανήτη. Έτσι, οι «μπλαουγκράνα» επιθυμούν να «δέσουν» τον τερ Στέγκεν για αρκετά χρόνια ακόμη. Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Γερμανού τερματοφύλακα είχε «κολλήσει» τους τελευταίους μήνες, αλλά φαίνεται ότι τα εμπόδια που υπήρχαν έχουν πλέον ξεπεραστεί.

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Sport», τον Ιούνιο αναμένεται να υπάρξει και η οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και ο Γερμανός τερματοφύλακας θα βάλει υπογραφή σε νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025. 


Το συμβόλαιο του τερ Στέγκεν λήγει το 2022, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσης του ανέρχεται στα 180.000.000 ευρώ. O τερ Στέγκεν φορά τη φανέλα της Μπαρτσελόνα από το 2014 όταν έγινε η μεταγγραφή του από τη Γκλάντμπαχ, για το ποσό των 12.000.000 ευρώ. Τη φετινή σεζόν ο Γερμανός τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί σε 34 παιχνίδια, έχει δεχθεί ισάριθμα γκολ, ενώ έχει κρατήσει την εστία του ανέπαφη 11 παιχνίδια. Ενδιαφέρον για τον τερ Στέγκεν υπήρξε από την Μπάγερν Μονάχου το τελευταίο διάστημα. Από τη στιγμή όμως που η Μπάγερν ανανέωσε το συμβόλαιο του Μάνουελ Νόιερ το ενδιαφέρον για τον Γερμανό τερματοφύλακα έπαψε να υπάρχει.