Υπογράφηκε την Τρίτη το συμβόλαιο για την ανάπλαση της τουριστικής περιοχής της Κάτω Πάφου

Υπογράφηκε την Τρίτη το συμβόλαιο ύψους €5 εκ. για την ανάπλαση της Πλατείας Θεοσκεπάστης και των δρόμων που την περιβάλλουν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πάφου, ακόμα ένα σημαντικό έργο ανάπλασης και αναζωογόνησης τέθηκε σε τροχιά υλοποίησης στην πόλη της Πάφου με την υπογραφή την Τρίτη στο Δημοτικό Μέγαρο της σύμβασης για την κατασκευή του έργου της Ανάπλασης της Πλατείας Θεοσκεπάστης και περιβαλλόντων δρόμων στην Κάτω Πάφο.

Την σύμβαση υπέγραψαν ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος και ο Μιλτιάδης Νεοφύτου, Διευθύνων Σύμβουλος του επιτυχόντος προσφοροδότη Miltiades Neophytou Civil Engineering Contrac-tors Developers Limited.

Όπως αναφέρεται, το έργο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εργασιών αντικατάσταση οδοστρώματος, κατασκευή πλακοστρώτου, συντήρηση και αποκατάσταση τοίχων, υπογειοποίηση δικτύων υπηρεσιών κοινής ωφελείας κ.ά. Το έργο εκτείνεται συνολικά σε 17.500 τ.μ

Το ποσό της σύμβασης ανέρχεται σε €4.140,000 πλέον ΦΠΑ. Η σύμβαση αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός 12 μηνών από την ημερομηνία έναρξης. Το έργο συγχρηματοδοτείται από τα Ταμεία Πολιτικής Συνοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.