Υπόθεση bullying: Ένοχοι οι τρεις από τους τέσσερις κατηγορούμενους για το θάνατο του μαθητή στους Τρούλλους

Ένοχοι κρίθηκαν σήμερα από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας οι τρεις από τους τέσσερις κατηγορούμενους στην υπόθεση του θανάτου του 16χρονου μαθητή Παναγιώτη Στεφανή στους Τρούλλους στη γνωστή τραγωδία η οποία συνδέθηκε με καηγορίες για bullying εναντίον του θύματος.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΤο Δικαστήριο έκρινε ένοχους στην κατηγορία πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης, 20χρονο από την Ορόκλινη, 19χρονο από τη Λάρνακα και 19χρονο από τα Λειβάδια ενώ αθώωσε και απάλλαξε 20χρονο από την Ορόκλινη. Στις 3 Νοεμβρίου θα αναγνωστούν τα γεγονότα και θα επιβληθεί ποινή με την κατηγορία να επισύρει ποινή φυλάκισης μέχρι τέσσερα χρόνια.

Οι κατηγορούμενοι βρέθηκαν ένοχοι ότι χωρίς πρόθεση προκάλεσαν το θάνατο του 16χρονου τότε Παναγιώτη προτρέποντάς τον να καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα να υποστεί οξεία αλκοολική δηλητηρίαση η οποία του προκάλεσε αναισθησία και καταστολή των αντανακλαστικών του. Ως αποτέλεσμα τούτου, επήλθε εμετός και στη συνέχεια εισρόφηση εμεσμάτων που προκάλεσε ασφυξία και θάνατο.

Τα τραγικά γεγονότα συνέβησαν στις 14 Απριλίου 2019 σε πάρτι ανήλικων στους Τρούλλους ενώ οι κατηγορούμενοι ήταν στην ηλικία των 17 και 18 ετών. Ακολούθησαν καταγγελίας ότι το θύμα δεχόταν συστηματικά bullying και η υπόθεση κατέληξε στο δικαστήριο με αποτέλεσμα τη σημερινή καταδικαστική απόφαση.

Τάσος Περδίος

 

 

Εξανάγκαζαν τον 16χρονο Παναγιώτη να βρίζει την Ομόνοια, Αριστερά και τον Χριστόφια

 

 

 

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.