Υπόθεση Ουζόχο: Δευτέρα η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή

Τη Δευτέρα θα ανακοινώσει την απόφαση του ο Αθλητικός Δικαστής Αριστοτέλης Βρυωνίδης για την ένσταση του Απόλλωνα κατά του κύρους του αγώνα του με την Ανόρθωση για τη 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, καθώς αναμένει απάντηση από τον ΚΟΑ για την ακριβή ημερομηνία ακύρωσης του δελτίου υγείας του Ουζόχο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΚΟΑ, οι δικηγόροι των δύο ομάδων, τοποθετήθηκαν ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή στα νέα στοιχεία που στάληκαν από τον ΚΟΑ σήμερα το πρωί (επιστολή γιατρού Κυριακού Γιάγκου).

Παράλληλα, ο Αθλητικός Δικαστής τους ενημέρωσε πως έχει ζητηθεί από τον ΚΟΑ να ενημερώσει την ΚΟΠ για την ακριβή ημερομηνία που ισχύει η ακύρωση του δελτίου υγείας του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Φράνσις Ουζόχο και αναμένει την απάντηση σε αυτό το σημείο, σύμφωνα και με σημερινές, δημόσιες τοποθετήσεις του Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Ο Αθλητικός Δικαστής θα αναμένει την απάντηση του ΚΟΑ μέχρι τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 το μεσημέρι και στη συνέχεια θα ανακοινώσει την απόφαση του, καταλήγει η ανακοίνωση.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.