Υποβολή αιτήσεων για Προγράμματα στο Μεσογειακό Ινστιτούτο Διεύθυνσης

Το Μεσογειακό Ινστιτούτο Διεύθυνσης (MIΔ) με ανακοίνωση του, ενημερώνει για τα βραδινά ελληνόφωνα Προγράμματα Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάστερ στη Δημόσια Διοίκηση 2022-2023 που θα αρχίσουν την 1η Φεβρουαρίου 2022.

Όπως αναφέρεται, στόχος των πιστοποιημένων και αναγνωρισμένων Προγραμμάτων του ΜΙΔ είναι να προσφέρουν στους συμμετέχοντες τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για μια επιτυχημένη διευθυντική σταδιοδρομία.

Τα δίδακτρα είναι €3.900 με δυνατότητα φοιτητικής χορηγίας. Θα προσφερθούν επίσης τέσσερις υποτροφίες ύψους €1.300 εκάστη (δίδακτρα πρώτης ενότητας) στους υποψήφιους και υποψήφιες που θα εξασφαλίσουν την ψηλότερη βαθμολογία σε γραπτή εξέταση.

Στα Προγράμματα μπορούν να συμμετάσχουν πτυχιούχοι οποιουδήποτε κλάδου. Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν μια θέση στα Προγράμματα πρέπει να υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του ΜΙΜ (www.mim.ac.cy) το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις Λειτουργούς του ΜΙΔ, κ. Σοφία Ευριπίδου (τηλ. 22806166, ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]) και κ. Έλενα Χριστοδουλίδου (τηλ. 22806106, ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]).

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy