Υπουργός Μεταφορών: Ζήτησε έκθεση γεγονότων για το «προβληματικό» λεωφορείο

Έκθεση γεγονότων ζήτησε ο Υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Καρούσος, σχετικά με το υπεραστικό λεωφορείο το οποίο όντας σε άθλια κατάσταση, παρουσιάσε τεχνικό πρόβλημα προκαλώντας μεγάλη ταλαιπωρία στους επιβάτες.

Διαβάστε επίσης: Τρόμος και ταλαιπωρία για επιβάτες υπεραστικού λεωφορείου (φωτογραφίες + βίντεο)

Αυτούσια η ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών:

Σε σχέση με λεωφορείο, το οποίο εκτελούσε σήμερα υπεραστικό δρομολόγιο και στο οποίο εκδηλώθηκε τεχνικό πρόβλημα, το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ενημερώνει ότι, μόλις το περιστατικό περιήλθε στην αντίληψη του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννη Καρούσου, δόθηκαν οδηγίες ώστε τόσο το συγκεκριμένο λεωφορείο όσο και τα υπόλοιπα λεωφορεία της εταιρείας υποβληθούν σε τεχνικό έλεγχο στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών, για να διαπιστωθεί η τεχνική καταλληλότητά τους και, εάν διαπιστωθεί ότι κυκλοφορούν χωρίς να τηρούνται οι απαραίτητες προδιαγραφές, θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες απόσυρσής τους, όπως και ενέργειες για απόδοση ευθυνών σε οποιονδήποτε υπεύθυνο.

Επιπλέον, ο Υπουργός Μεταφορών ζήτησε να γίνει έρευνα και να του υποβληθεί το συντομότερο λεπτομερής έκθεση γεγονότων για το συμβάν.

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων απολογείται στους επιβάτες για την ταλαιπωρία που υπέστησαν».

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.