ΥΠΠΑΝ: Κάλεσμα στους γονείς να συμβουλεύσουν τα παιδιά να μην κάνουν εκδηλώσεις για Τσικνοπέμπτη

Ο Υπουργός Παιδείας Πρόδρομος Προδρόμου, επισημαίνοντας τη σημασία που έχει η τήρηση των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων, κάλεσε τους γονείς όπως συμβάλουν, συμβουλεύοντας και τα παιδιά τους, ώστε να αποφευχθούν στα σχολεία εκδηλώσεις που συνηθίζονταν την Τσικνοπέμπτη.

“Διότι φέτος, στη βάση των μέτρων που ισχύουν, δεν θα ήταν δυνατόν να γίνουν τέτοιες εκδηλώσεις. Σχετικές οδηγίες έχουν ήδη σταλεί με εγκύκλιο στα σχολεία”, είπε ο Υπουργός σε τηλεδιάσκεψη με τους οργανωμένους γονείς Προδημοτικής, Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης

Σε ανακοίνωση από το Υπουργείο αναφέρεται ότι  στη τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν οι Πρόεδροι και μέλη των διοικητικών συμβουλίων  των Παγκύπριων Συνομοσπονδιών Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης και της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Γονέων και Κηδεμόνων Δημόσιων και Κοινοτικών Νηπιαγωγείων.

Στη τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν, επίσης, από πλευράς Υπουργείου ο Γενικός Διευθυντής  Κύπρος Κυπριανού, ο Διευθυντής Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης Κυπριανός Λούης, ο Διευθυντής Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ηλίας Μαρκάτζιης και ο Διευθυντής Δημοτικής Εκπαίδευσης Μάριος Στυλιανίδης.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy