ΥΠΠΑΝ: Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός «MusEdX»

Η Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης (ΔΜΓΕ) του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) και ο Τομέας Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΔΜΓΕ, σε συνεργασία με το Γραφείο Επιθεώρησης Μουσικής της ΔΜΓΕ, ανακοινώνουν ότι έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς ο διαγωνισμός «MusEdX».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, στον διαγωνισμό συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από γυμνάσια, λύκεια (δημόσια και ιδιωτικά) και τεχνικές σχολές, καθώς και ενήλικες 19-23 ετών.

Η Επιτροπή, που αξιολόγησε τις προτάσεις, που υποβλήθηκαν, έχει αποφασίσει τη βράβευση και τη δημόσια παρουσίαση των ομιλιών εννέα συμμετεχόντων/συμμετεχουσών, καθώς και την απονομή τιμητικού επαίνου σε άλλες δέκα συμμετοχές ως ακολούθως με αλφαβητική σειρά:

Τα βραβεία έλαβαν οι Ακοτζιάν Σεσίλ (Γυμνάσιο Ακρόπολης), Ανδρέου Ανδριανή (Γυμνάσιο Δροσιάς), Diabagate Mohamed (19-23 ετών), Ηροδότου Στέλλα (Λύκειο Πολεμιδιών), Μιχαηλίδης Παναγιώτης (19-23 ετών), Μυλωνά Φαίδρα (19-23 ετών), Οικονομίδου Μυρτώ (Γυμνάσιο Αρχ. Μακαρίου Γ’ –  Πλατύ), Τσάλαβος Δημήτρης (Γυμνάσιο Ακρόπολης), Χριστοδούλου Ζήνα (19-23 ετών).

Τιμητικοί έπαινοι δόθηκαν στους Ανδρέου Aνδριανή, Ιωάννου Χριστόφορος, Κουτσουλή Χρύσω, Τραπεζανίδου Έλενα, (Γυμνάσιο Δροσιάς), Γεωργίου Σπυρίδωνας (Γυμνάσιο Δροσιάς), Μάππουρας Γιώργος (Γυμνάσιο Παραλιμνίου), Μιχαήλ Θέκλα (19-23 ετών), Νάτσιος Μιχαήλ Άγγελος (Γυμνάσιο Ακρόπολης), Σαββίδου Νικολέττα (19-23 ετών), Σμάγας Ανδρέας (Γυμνάσιο Κοκκινοχωρίων Πάνου Ιωάννου), Ταπακούδης Χάρης (Γυμνάσιο Διανέλλου και Θεοδότου), Τσαγγαρίδης Μιχάλης (19-23 ετών), Χριστοφή Ραφαήλ(19-23 ετών).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η δημόσια παρουσίαση των ομιλιών και η τελετή για την απονομή των βραβείων και των τιμητικών επαίνων θα πραγματοποιηθούν, όπως έχει ανακοινωθεί, στις 21 Απριλίου 2021 και ώρα 10:00 π.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, με συμμετοχή ακροατηρίου, αναλόγως των μέτρων διασφάλισης της υγείας που θα ισχύουν κατά την ημερομηνία της εκδήλωσης.

Όσοι/ες από τους/τις συμμετέχοντες/συμμετέχουσες έχουν διακριθεί με τιμητικό έπαινο θα παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Η διαδικτυακή παρουσίαση της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί περί τα μέσα Μαΐου σε ημερομηνία και ώρα που θα ανακοινωθούν αργότερα.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.