Ύστατο αντίο στον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Β΄: Στην Κύπρο η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος

Εφθασαν στην Κύπρο στις 11:00 το πρωί από το στρατιωτικό αεροδρόμιο Ελευσίνας, η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, οι οποίοι θα παραστούν στην εξόδιο ακολουθία του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Νέας Ιουστινιανής και Πάσης Κύπρου Χρυσόστομου Β στον Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Βαρνάβα στη Λευκωσία.

Την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο στο παλιό αεροδρόμιο Λάρνακας υποδέχθηκαν ο Επίσκοπος Καρπασίας Χριστοφόρος, ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης και ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Κύπρο Ιωάννης Παπαμελετίου.

Στο αεροσκάφος που μετέφερε στην Κύπρο την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας επέβαινε και η Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.

Η αποστολή αναχώρησε από το παλιό αεροδρόμιο Λάρνακας με προορισμό τη Λευκωσία και τον Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Βαρνάβα για τη νεκρώσιμο ακολουθία του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστομου Β´.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy