Η Ζέτα Δούκα κατήγγειλε τον Γιώργο Κιμούλη για σωματική βία – Με έβρισε και με κλώτσησε

Η ηθοποιός Ζέτα Δούκα αποκάλυψε ότι υπέστη ψυχολογική, λεκτική και σωματική βία από τον Γιώργο Κιμούλη, μια συμπεριφορά που, όπως επισημαίνει, έχουν βιώσει πολλοί συνάδελφοι της, τόσο από τον ίδιο, όσο και από άλλους.

Σόκαρε η Ζέτα Δούκα με τις αποκαλύψεις στις οποίες προχώρησε, στον αέρα της εκπομπής Πάμε Δανάη στο Mega. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε σωματική, ψυχολογική και λεκτική βία που είχε υποστεί, όπως αναφέρει, από τον Γιώργο Κιμούλη σε θεατρική παράσταση.

Ειδικότερα, η ηθοποιός, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, κατήγγειλε ότι πριν χρόνια, ο Γιώργος Κιμούλης την είχε βρίσει και κλωτσήσει ενώ συνεργάζονταν για την παράσταση «Πιο κοντά» (Closer), στο Θέατρο Αθηνών. Σύμφωνα με όσα είπε η ηθοποιός, καθ’ όλη τη θεατρική σεζόν 2008-2009 είχε υποστεί ψυχολογική, λεκτική, αλλά και σωματική βία από τον συνάδελφό της.

«Δεν είναι σεξουαλικής φύσεως και θέλω να το τονίσω και να το διαχωρίσω, είναι ψυχολογικής και λεκτικής φύσεως βία. Ήταν μία ολόκληρη θεατρική σεζόν πριν από 13-14 χρόνια σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας με ένα πολύ ωραίο έργο, με ένα σπουδαίο καστ, εκ των οποίων ήταν και αυτός ο σκηνοθέτης, ηθοποιός ήταν επικεφαλής του θιάσου, ο οποίος κατά τα άλλα είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός.

»Συνάντησα μια απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις, περιστατικά θυμού, απαξίωσης, ειρωνείας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πάνω στη σκηνή έκανε ό,τι μπορούσε να αλλάξει τα λόγια […] να προκαλέσει στον άλλον ένα βραχυκύκλωμα για να τα χάσει για να μην είναι συγκεντρωμένος επί σκηνής […] το οποίο έγινε ακόμα πιο έντονο όταν οι κριτικές που βγήκαν για μένα ήταν καλές, αυτό τον θύμωσε ακόμα πιο πολύ».

Τον Δεκέμβριο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, μία νύχτα που «καιγόταν η Αθήνα με τα γεγονότα για τον Γρηγορόπουλο, είχε πολύ λίγο κόσμο στην βραδινή παράσταση, έστειλε έναν συνάδελφο να μου πει να βγω στη σκηνή για να πω ότι ακυρώνεται η παράσταση και όταν κατέβηκα να πω «οκ γιατί δεν βγαίνεις να το πεις εσύ επί σκηνής» με έβρισε, με κλώτσησε και είπε «ΟΚ, πάμε τρίτο κουδούνι».

»Έβαλα την αξιοπρέπεια μου κάτω από το θέατρο, έβαλα τον φόβο μου πάνω για να μην πουν ότι έκλεισε το θέατρο αυτή με σκοπό να παραμείνει το έργο. Κατέρρευσα δύο φορές επί σκηνής, τα άλλα δύο μέλη του θιάσου με πήγανε στο σπίτι μου και όταν τελείωσε η διαδικασία γέμισα σπυριά τα οποία τα παντρεύτηκα για ενάμιση χρόνο στη ζωή μου. Γιατί τώρα; Τώρα είναι η εποχή. Τώρα τα αυτιά ανοίγουν, δεν με νοιάζει τι θα πουν; Γιατί τώρα; Δεν είναι ερώτηση αυτή. Να λέμε ευτυχώς που ήρθε το τώρα. […] Υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες για όλη αυτή την ιστορία που καταθέτω αυτή τη στιγμή.

Τέλος, όταν την ρώτησε η παρουσιάστρια αν θα ήθελε να πει το όνομα και την παράσταση η Ζ. Δούκα είπε:; «Ναι. Η παράσταση για την οποία μιλάω ήταν το Closer το 2008 – 2009 […] Ό,τι είπα το υπέστην από τον Γιώργο Κιμούλη».

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.