Ζευγάρι έκανε βόλτα στην Κόπα Καμπάνα φορώντας στολές αστροναυτών (Βίντεο)Την ώρα που η Βραζιλία βρίσκεται στη δίνη του κορονοϊού, με τα κρούσματα να αυξάνονται καθημερινά, ένα ζευγάρι επινόησε έναν πρωτότυπο τρόπο για να προστατευτεί από τη μετάδοση του φονικού ιού.

Ο λόγος για την Αλίσια Λίμα και τον Τέρσιο Γκαλντίνο, που αποφάσισαν να κάνουν βόλτα στη φημισμένη Κόπα Καμπάνα, του Ρίο Ντε Τζανέιρο φορώντας στολές αστροναυτών της NASA.

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ ο 66χρονος άνδρας – λογιστής στο επάγγελμα – αγόρασε τις στολές των αστροναυτών και έφτιαξε μόνος του τα κράνη προστασίας. Η 65χρονη σύζυγός του, αρχικά ήταν διστακτική και δεν ήθελε να φορέσει τη συγκεκριμένη στολή σε δημόσιο χώρο. Ωστόσο ο σύζυγός της κατάφερε να την πείσει. Έτσι λοιπόν, το ζευγάρι έκανε τη βόλτα του και αμέσως κατάφερε να συγκεντρώσει τα βλέμματα των έκπληκτων περαστικών, αλλά και του πρακτορείου Reuters.

Να σημειωθεί ότι η Βραζιλία έχει τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό θανάτων από τον κορονοϊό, έπειτα από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της χώρα, η Βραζιλία από την Παρασκευή 10 Ιουλίου ξεπέρασε τα 1,8 εκατ. κρούσματα, ενώ έχουν χάσει τη ζωή τους πάνω από 70.000 άνθρωποι. Μάλιστα πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι βρέθηκε θετικός στον ιό και ο πρόεδρος Ζαϊχ Μπολσονάρο.