Ζημιές σε δύο κατοικίες μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Γερμασόγεια

Πυρκαγιά σημειώθηκε χθες σε παράπηγμα επέκτασης κατοικίας στη Γερμασόγεια της Επαρχίας Λεμεσού, με αποτέλεσμα να υποστούν ζημιές δύο κατοικίες.

Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρει ότι στις 11:48 τη Δευτέρα λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε παράπηγμα επέκτασης κατοικίας στη Γερμασόγεια Επαρχίας Λεμεσού, για την οποία ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το πυροσβεστικό σταθμό Αγίου Νικολάου, με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 12:15, αφού προηγουμένως επεκτάθηκε σε διπλανό παράπηγμα γειτονικής κατοικίας.

Από την πυρκαγιά υπέστησαν ζημιές οι κουζίνες και των δύο κατοικιών, καθώς επίσης οι υπόλοιποι χώροι τους από τους καπνούς. Ωστόσο, δεν κινδύνευσε κανείς, ενώ τα ακριβή αίτια έναρξης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Σημειώνεται ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 5ης Απριλίου 2021 μέχρι και τις 06:00 της 6ης  Απριλίου 2021 ανταποκρίθηκε  σε 13 κλήσεις για βοήθεια, 7 πυρκαγιές, 5 ειδικές εξυπηρετήσεις και μία ψευδή κλήση.

 

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.