Εξηγήσεις που σου προκαλούν γέλιο έδωσε ο εδώ αρχηγός του υποκαταστήματος της Χρυσής Αυγής στην Κύπρο, ο Χρίστος Χρίστου του ΕΛΑΜ σχετικά με τις άδειες οπλοφορίας.

 

Christou best off …. Ευχαριστούμε όλους τους φίλους που μας στέλνουν υλικό… Keep walking.. όχι εν μας στελλει ο Νικάρος… Ακόμα….

Gepostet von Karaolos am Dienstag, 19. März 2019

Ο Χρίστου μιλώντας για τα αιτήματα  άδειας οπλοκατοχής και αύξηση την φρουράς που ζήτησε, τα οποία αιτήματα απορρίφθηκαν,  είπε ανάμεσα σε άλλα οτι : «Είμαστε το μοναδικό κόμμα το οποίο απειλείται απο κράτος, την Τουρκία η οποία τοποθετήθηκε επίσημα για το ΕΛΑΜ»

Ο «αρχηγός» κόμματος ο οποίος πιάστηκε να ψεύδεται στην τηλεόραση οτι δεν ηταν φρουρός του Μιχαλολιάκου, ο οποίος θα εφαρμόσει «ανορθόδοξο» πόλεμο ζήτησε άδεια οπλοφορίας γιατί …απειλείται από την Τουρκία. Και φαντάζεται κάποιος οτι στη Τουρκία θα διαβάζουν ή θα βλέπουν αυτή την ειδηση και θα καταστρώνουν σχέδια για να  τους ξεπαστρέψουν. Να ξεπαστρέψουν ποιους; Αυτούς οι οποίοι δίνουν το καλύτερο επιχείρημα στην Τουρκία να μιλά για «κακούς ελληνοκύπριους»

 

Κασιδιάρης: «Πυρήνας» ο Χρίστου στη φρουρά του Μιχαλολιάκου

 

 

 

 

Μας έχεις Like στο Facebook ;