Ζητούν διακοπή του “Τατουάζ” λόγω σύνδεσης με Μεταξά

Αναφέρουν πως δεν αποκλείεται ο δράστης να έχει… εμπνευστεί και από τη δραματική σειρά

Παράπονα από το τηλεοπτικό κοινό δέχεται η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης τις τελευταίες μέρες λόγω της υπόθεσης του serial killer.

Δεκάδες πολίτες συνδέουν όπως φαίνεται τον Ορφέα του Τατουάζ με τον Νίκο Μεταξά ζητώντας την άμεση διακοπή της σειράς που μεταδίδεται από τον Alpha Κύπρου.

Σημειώνεται ότι, στο επίκεντρο της σαπουνόπερας, η οποία προβάλλεται τα τελευταία δύο χρόνια, είναι ένας serial killer με το όνομα Ορφέας.

Τα παράπονα που δέχεται η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης για τη σειρά δεν αφορούν μόνο τη σύνδεση των γεγονότων της υπόθεσης με τη σαπουνόπερα του Alpha, αλλά οι πολίτες θεωρούν πως η παρακολούθησή της και μόνο αυτομάτως φέρνει στο μυαλό τον δράστη, με αποτέλεσμα οι θεατές να επηρεάζονται αρνητικά.

Μάλιστα, κάποιοι αναφέρουν πως δεν αποκλείεται ο δράστης να έχει… εμπνευστεί και από τη δραματική σειρά.

Από την πλευρά της, η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης, καθηκόντως, οφείλει να εξετάσει κάθε παράπονο που λαμβάνει από τους πολίτες, γι’ αυτό και έβαλε στο στόχαστρό της τη δραματική σειρά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Πολίτη”, η Αρχή λαμβάνει σοβαρά υπόψη όλες τις καταγγελίες που γίνονται, παρόλο που σέβεται το δικαίωμα του δημιουργού και δεν παρεμβαίνει σε σενάρια, θεωρώντας το λογοκρισία, γι’ αυτό και ενεργεί αναλόγως στα πλαίσια της νομοθεσίας.

Πάντως σε απάντηση όσων αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται ο δράστης να έχει… εμπνευστεί και από τη δραματική σειρά, την οποία υπογράφει η ελληνικής καταγωγής σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου, αξίζει να αναφερθεί ότι ο τηλεοπτικός Ορφέας μπήκε στη σειρά ως κατά συρροή δολοφόνος στις αρχές του 2018 και αφού ο Νίκος Μεταξάς είχε – σύμφωνα με στοιχειά που κατέχει η Αστυνομία- ήδη ξεκινήσει τη δολοφονική του δράση από το 2016.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.