Το Cyprus Institute of Marketing (CIM) ανακοίνωσε ότι έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις έτσι ώστε να παρέχει την δυνατότητα στους φοιτητές του να συνεχίσουν τις σπουδές τους εξ ’αποστάσεως για όσο καιρό είναι αναγκαίο λόγω της πανδημίας του COVID-19. Από σήμερα και στο εξής, μέχρι την λήξη της πανδημίας, οι καθηγητές του CIM θα παρέχουν ζωντανά και διαδραστικά μαθήματα στους φοιτητές τους έτσι ώστε να συνεχίσει η φοίτηση απρόσκοπτα.

Όπως αναφέρεται, το CIM διαθέτει ίσως την κορυφαία ηλεκτρονική πλατφόρμα φοίτησης στην Κύπρο καθώς και το μοναδικό Mobile Application. Έως εκ τούτου οι φοιτητές θα μπορούν να συνεχίσουν απρόσκοπτα τις σπουδές τους για όσο αυτό χρειαστεί. Συγκεκριμένα, οι φοιτητές και καθηγητές του CIM μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε όλες τις διαλέξεις, βοηθήματα και ηλεκτρονική βιβλιοθήκη από το δικό τους χώρο. Με βάση το γεγονός ότι το CIM εξειδικεύεται στην εκπαίδευση εργαζόμενων φοιτητών, η πλατφόρμα προσφέρει την απαιτούμενη ευελιξία και πρόσβαση.

Περαιτέρω, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες διευθετήσεις για επέκταση της ακαδημαϊκής χρονιάς και μετάθεση των τελικών εξετάσεων διασφαλίζοντας πλήρως την επιτυχημένη ολοκλήρωση της παρούσας ακαδημαϊκής χρονιάς. Τα γραφεία του CIM τόσο σε Λευκωσία όσο και Λεμεσό θα παραμείνουν ανοικτά καθόλα την διάρκεια ώστε να παρέχει την απαραίτητη στήριξη στους φοιτητές και καθηγητές του.