Ανάμεσα στις 25 καλύτερες του κόσμου η παραλία Νissi Beach της Αγίας Νάπας

Νέα παγκόσμια και ευρωπαϊκή διάκριση έλαβε η παραλία Νissi Beach στην Αγία Νάπα αφού σύμφωνα με τον ταξιδιωτικό οργανισμό Τrip Advisor, κατατάχθηκε ανάμεσα στις 25 καλύτερες του κόσμου και 4η στην Ευρώπη.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «για μια ακόμα φορά η παραλία Nissi Beach απέσπασε σημαντικές διακρίσεις στα ετήσια βραβεία Traveller’s Choice που απονέμει ο ταξιδιωτικός οργανισμός Τrip Advisor. Συγκεκριμένα η παραλία «Νissi Beach» κατετάγη 22η ανάμεσα στις 25 καλύτερες παραλίες παγκόσμια και 4η καλύτερη παραλία της Ευρώπης».

Προστίθεται ότι «οι διακρίσεις αυτές έχουν μεγάλη βαρύτητα γιατί η ιστοσελίδα Τrip Advisor θεωρείται μια από τις καλύτερες και πλέον έγκυρες εφαρμογές παγκόσμια για την αξιολόγηση όλων των παραμέτρων της τουριστικής βιομηχανίας όπως παραλίες, ξενοδοχεία και τουριστικοί προορισμοί».

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέττου «εξέφρασε ικανοποίησή για την τιμητική διάκριση που πήρε από την Τrip Advisor η παραλία «Νissi Beach». Η διάκριση αυτή είναι το αποτέλεσμα μιας σκληρής και πολύχρονης προσπάθειας που κατέβαλε και συνεχίζει να καταβάλλει ο Δήμος Αγίας Νάπας κι όλοι οι παράγοντες του τουρισμού της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου για αναβάθμιση της περιοχής και του τουριστικού της προϊόντος».

Ανέφερε ακόμα ότι «θα συνεχίσουμε με το ίδιο ζήλο και την ίδια αποφασιστικότητα παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε λόγω της πανδημίας αλλά και του πολέμου μεταξύ Ρωσίας – Ουκρανίας να αναβαθμίζουμε τις παραλίες μας και το τουριστικό προϊόν του Δήμου μας και της χώρας μας γενικότερα».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy