Διαγωνισμό για ανάπλαση δυτικού πεζοδρόμου της Λεωφόρου Αθηνών προκηρύσσει ο Δήμος Λάρνακας

Διαγωνισμό για το έργο «Ανάπλαση και βελτίωση δυτικού πεζοδρόμου της Λεωφόρου Αθηνών στη Λάρνακα» προκηρύσσει ο Δήμος.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο Δήμος Λάρνακας μέσα στα πλαίσια των προσπαθειών αναβάθμισης της εικόνας του παραλιακού μετώπου των Φοινικούδων, προχωρεί στην προκήρυξη Διαγωνισμού για την «Ανάπλαση και βελτίωση δυτικού πεζοδρόμου Λεωφόρου Αθηνών στη Λάρνακα» (30/2021)».

Προστίθεται ότι «ο διαγωνισμός αφορά την αντικατάσταση των υφιστάμενων πλακών πέτρας Τόχνης με νέες γρανιτόπλακες στο δυτικό μέρος του πεζόδρομου, δηλαδή όπου βρίσκονται τα κέντρα αναψυχής. Το έργο αναμένεται να αρχίσει τον Οκτώβριο του 2021».

Οι προσφορές θα πρέπει να υποβληθούν σύμφωνα με τα έγγραφα του Διαγωνισμού μέχρι την Παρασκευή, 10/9/2021 και ώρα 11.00 το πρωί στο Κιβώτιο Προσφορών του Δήμου Λάρνακας που βρίσκεται στον 5ο όροφο των Κεντρικών Γραφείων του Δήμου, γωνία Λεωφόρου Αθηνών και οδού Νικολάου Λανίτη, 6300 Λάρνακα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν τα έγγραφα του Διαγωνισμού, χωρίς καμία χρέωση, μέσω του Ηλεκτρονικού Συστήματος Σύναψης Δημοσίων Συμβάσεων (www.eprocurement.gov.cy)

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Προσφορών του Δήμου Λάρνακας στο τηλέφωνο 24816574.

Το Έργο χρηματοδοτείται από τον Δήμο Λάρνακας και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θάλασσα 2014-2020.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.