Έκκληση για άσκηση του εκλογικού δικαιώματος απηύθυνε ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων

Έκκληση προς τους Κύπριους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες των βουλευτικών εκλογών, απηύθυνε ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, Χαράλαμπος Θεοπέμπτου.

Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Λύκειο Ακροπόλεως στη Λευκωσία ο κ. Θεοπέμπτου δήλωσε ότι «σήμερα είναι η μέρα της δημοκρατίας, σήμερα είναι η μέρα κατά την οποία όποιος έχει άποψη και νοιάζεται για τον τόπο του είναι η ημέρα που θα πάει να ψηφίσει και θέλω να καλέσω όλους να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα».

Πρόσθεσε πως «είναι εξαιρετικά σοβαρό θέμα οι εκλογές, οι Βουλευτικές ιδιαίτερα, για αυτό τον λόγο πρέπει να κατανοήσει ο κόσμος την ανάγκη να πάει να ψηφίσει».

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων ευχαρίστησε «όλους όσοι εργάστηκαν για την ομαλή διεξαγωγή των Βουλευτικών Εκλογών» λέγοντας ότι «τον φόρτο εργασίας όλων των υπαλλήλων και του κόσμου».

«Ελπίζω να μας άντεξαν μέχρι τώρα στην προεκλογική εκστρατεία και εύχομαι σε όλους μια εξαιρετική μέρα», είπε, κλείνοντας, ο Χαράλαμπος Θεοπέμπτου.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.