‘Εκκληση για συντομότερη αξιολόγηση προσφορών ενιαίας ανάπτυξης λιμανιού – μαρίνας Λάρνακας από Δήμο

Έκκληση προς τους αρμοδίους για συντομότερη αξιολόγηση των προσφορών σχετικά με την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού και μαρίνας Λάρνακας, απευθύνει ο Δήμος της πόλης.


Σε ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας γίνεται αναφορά σε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες «αύριο Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019, η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, προτίθεται να υποβάλει πρόταση στο Υπουργικό Συμβούλιο για επιπρόσθετη δίμηνη παράταση, για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των Προσφορών σχετικά με την ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας Λάρνακας».

Ως Δήμος Λάρνακας, προσθέτει η ανακοίνωση, «θέλουμε να εκφράσουμε την ανησυχία μας τόσο για την καθυστέρηση όσο και για τις συνεχείς παρατάσεις που δίνονται, σε σχέση με την τελική αξιολόγηση των προσφορών για ένα τόσο σημαντικό και μεγάλης σημασίας έργο για την πόλη και επαρχία Λάρνακας».

Ο Δήμος Λάρνακας «καλεί τους αρμοδίους όπως καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συντομότερη αξιολόγηση των προφορών ούτως ώστε να γνωρίζουν και οι πολίτες της Λάρνακας για το τι μέλλει γενέσθαι για μια τόσο σημαντική ανάπτυξη στην πόλη».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.