Επ.Αμμοχώστου: Δεύτερη σύλληψη για τις κλοπές από αποθήκη – Χειροπέδες σε 29χρονο

Στη σύλληψη δεύτερου υπόπτου προσώπου, άντρα ηλικίας 29 ετών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης αποθήκης και κλοπών, που διαπράχθηκαν πρόσφατα στην επαρχία Αμμοχώστου.

Για τις ίδιες υποθέσεις προηγήθηκε χθες η σύλληψη ακόμη ενός υπόπτου, επίσης άντρα ηλικίας 29 ετών, εναντίον του οποίου διερευνάται επιπρόσθετα και υπόθεση διάρρηξης αγροικίας, επίσης στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, η διάρρηξη αποθήκης, καθώς και άλλες τρεις κλοπές περιουσίας, από αγροτεμάχια στην επαρχία Αμμοχώστου, διαπράχθηκαν τον τελευταίο ένα μήνα. Από την αποθήκη κλάπηκαν τουρπίνες και γεωργικά εργαλεία, ενώ από τα τρία αγροτεμάχια κλάπηκαν μεταλλικά αντικείμενα και γεωργικός εξοπλισμός.


Για τη διάπραξη της διάρρηξης της αποθήκης και των κλοπών από τα τρία αγροτεμάχια, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του δεύτερου υπόπτου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων. Αυτός εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο πριν τις 6.30 χθες το απόγευμα, από μέλη της Αστυνομίας.

Είχε νωρίτερα χθες το μεσημέρι, συλληφθεί με δικαστικό ένταλμα, ο πρώτος ύποπτος, ο οποίος ανακρινόμενος από μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου, ομολόγησε τη διάπραξη της διάρρηξης της αποθήκης και των άλλων κλοπών από τα τρία αγροτεμάχια. Ο πρώτος ύποπτος είχε αρχικά συλληφθεί με δικαστικό ένταλμα, που είχε εκδοθεί σε σχέση με άλλη διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης αγροικίας και κλοπής, που επίσης ομολόγησε μετά τη σύλληψη του.

Η διάρρηξη της αγροικίας σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, διαπράχθηκε τον περασμένο Μάρτιο, και καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου την περασμένη Παρασκευή, 06 Μαΐου.


Από την αγροικία κλάπηκαν μικρό χρηματικό ποσό και άλλα αντικείμενα, ενώ από υπόστεγο στην αυλή της αγροικίας, κλάπηκαν άλλα μεταλλικά αντικείμενα. Ο ιδιοκτήτης της αγροικίας κατήγγειλε επίσης ότι, σε δύο άλλες περιπτώσεις, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, κλάπηκαν από την αυλή της αγροικίας, διάφορα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και ένα μπόιλερ.

Οι δύο ύποπτοι τελούν υπό κράτηση, με το ΤΑΕ Αμμοχώστου να συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.