Επιβεβαιώνει την πραγματοποίηση απευθείας πτήσης για μεταφορά Τούρκου παίκτη από Λάρνακα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος, επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ πως οι τουρκικές αρχές ζήτησαν άδεια από τις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας για τη μεταφορά, με απευθείας πτήση μεταξύ Κωνσταντινούπολης και Λάρνακας, παίκτη της Εθνικής Ανδρών Χάντμπολ της Τουρκίας, ο οποίος εντοπίστηκε μετά την άφιξή του στην Κύπρο να είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Όταν εντοπίστηκε θετικός ο παίκτης τηρήθηκαν τα πρωτόκολλα, μπήκε σε περιορισμό και μας ζητήθηκε από τις τουρκικές αρχές να στείλουν αεροσκάφος – ασθενοφόρο να έλθει να τον πάρει και αυτό έγινε, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Πελεκάνος, κληθείς να σχολιάσει σχετική είδηση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της “Γενί Ντουζέν”.

Στην είδηση σημειώνεται πως η ειδική απευθείας πτήση πραγματοποιήθηκε σήμερα με αεροσκάφος – ασθενοφόρο. Δόθηκε, αναφέρεται, ειδική άδεια αφού απευθείας πτήσεις δεν γίνονται από την Τουρκία στο «νότιο τμήμα της Κύπρου» – όπως χαρακτηρίζονται οι ελεύθερες περιοχές της Δημοκρατίας – ενώ σημειώνεται ότι ειδοποιήθηκαν σχετικά και οι “αρχές” του ψευδοκράτους.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.