Εξαήμερη προσωποκράτηση δύο νεαρών για απόπειρα ληστείας σε περίπτερο στη Λεμεσό

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε σήμερα διάταγμα εξαήμερης κράτησης εναντίον 18χρονου και 19χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας ληστείας.

Ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει ότι σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία από υπάλληλο περιπτέρου στη Λεμεσό, γύρω στις 2.50 τα ξημερώματα σήμερα, ενώ ασχολείτο με το συγύρισμα ραφιών του εν λόγω περιπτέρου, εισήλθε σε αυτό, άγνωστο πρόσωπο.

Το εν λόγω πρόσωπο είχε καλυμμένο το κεφάλι του με την κουκούλα του φούτερ που φορούσε ενώ είχε καλυμμένο και το πρόσωπό του με σάλι. Σύμφωνα με τον υπάλληλο, το άγνωστο πρόσωπο πρόταξε μαχαίρι και ζήτησε τα λεφτά.

Ο υπάλληλος αντέδρασε ρίχνοντας ένα χάρτινο κιβώτιο με αναψυκτικά προς το μέρος του δράστη και αμέσως αυτός τράπηκε σε φυγή χωρίς να πάρει τίποτα.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, όπου στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον των δύο προσώπων, τα οποία ακολούθως συνελήφθησαν.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy