Στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου μετατίθεται ο μέχρι πρότινος εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, μετάθεση την οποία και ο ίδιος επιβεβαιώνει στο ΚΥΠΕ.

Ο κ. Αγγελίδης αναλαμβάνει καθήκοντα Βοηθού Αστυνομικού Διευθυντή Επιχειρήσεων, στη θέση του κ. Κλείτου Ερωτοκρίτου, που μετατίθεται στην Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών και συγκεκριμένα στη θέση του υποδιευθυντή της ΥΚΑΝ.

Ο Αρχηγός Αστυνομίας προέβη και σε άλλες μετακινήσεις τόσο στην Πάφο όσο και στις υπόλοιπες επαρχίες.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι με τις νέες μεταθέσεις θα είναι προσωρινά από αύριο ο νέος Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής επιχειρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου.

Επιπρόσθετα, ο κ. Αγγελίδης ανέφερε πως θα συνεργαστεί πλήρως με την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου κ. Νίκο Πενταρά και όλους τους συναδέλφους του για την εύρυθμη λειτουργία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου

Στο μεταξύ, σε γραπτή του ανακοίνωση ο Αστυνόμος Β΄ Ανδρέας Αγγελίδης αναφέρει πως αποχωρώντας από το κρίσιμο πόστο του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τη δημοσιογραφική οικογένεια και τους υπόλοιπους συντελεστές της ενημέρωσης, για την αγαστή συνεργασία.

Κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό αισθάνεται, όπως αναφέρει, ότι όλα αυτά τα χρόνια – και δεν ήταν λίγα – «μπορέσαμε μαζί να συμβάλουμε στην ενημέρωση της κοινής γνώμης με αντικειμενικότητα και εγκυρότητα».

Ως επικεφαλής του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων νιώθει, σημειώνει στη δήλωσή του, ότι διαχειρίστηκε την επικοινωνία και πληροφόρηση εκ μέρους της Αστυνομίας, ως υψηλής αξίας δημόσιο αγαθό, με σοβαρότητα και υπεύθυνο τρόπο έναντι των πολιτών και δίκαιο τρόπο έναντι των Μ.Μ.Ε.

Εκφράζει επίσης την ικανοποίηση του γιατί είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τους Αρχηγούς Αστυνομίας και την ανώτατη ηγεσία, με γνώμονα την πιο έγκυρη επικοινωνία και την οικοδόμηση σχέσεων με την κοινωνία, στο πλαίσιο μιας ανθρωποκεντρικής προσέγγισης.

Ευχαριστίες εξέφρασε ιδιαίτερα στους συναδέλφους, φίλους και συνεργάτες του στο Γραφείο, για τη συνεργασία και τη συνεχή αναβάθμιση των μορφών σύγχρονης επικοινωνίας.

Εργαστήκαμε, προσθέτει, “σαν ομάδα και δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας”.

“Αποχαιρετώ τον κόσμο της επικοινωνίας γεμάτος εμπειρίες από όλο το φάσμα της αποστολής της Αστυνομίας, αφού είχα ευκαιρίες συνεργασίας με όλα τα τμήματα και τις υπηρεσίες μας. Τώρα, θα συναντιόμαστε σε νέο ρόλο και καθήκοντα, πάντοτε για την ασφάλεια και προστασία των πολιτών”, καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Αγγελίδης.