Γενικός Ελεγκτής: Αυτό που συμβαίνει είναι απειλή – Θα καλέσει αρκετούς μάρτυρες αν πάει Ανώτατο

Ο Γενικός Ελεγκτής δηλώνει ότι θα καλέσει αρκετούς μάρτυρες, ίσως και από διεθνείς οργανισμούς, αν η κυβέρνηση προσφύγει στο Ανώτατο για να ζητήσει την παύση του.

Σε συνέντευξη στον «Φ» ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης σημειώνει ότι αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα αποτελεί απειλή εκφοβισμού και απειλή κατά της ανεξαρτησίας του Ελεγκτή.

Αποκαλύπτει επίσης ότι μια μέρα πριν τεθεί σε ψηφοφορία ο προϋπολογισμός έλαβε επιστολή από τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος του ζητούσε να παρέμβει στα κόμματα προκειμένου να ταχθούν θετικά.

Ο κύριος Μιχαηλίδης είπε ότι του απάντησε πως κάτι τέτοιο θα ήταν αδιανόητο.

Κληθείς να πει αν φοβάται μήπως παρακολουθείται το τηλέφωνό του, περιορίστηκε να πει πως δεν πιστεύει πως υπάρχει κάποιος στην Κύπρο, που αισθάνεται απόλυτη ασφάλεια, όσον αφορά σ’ αυτά τα θέματα, αν και διευκρινίζει πως δεν έχει στο χέρι οτιδήποτε χειροπιαστό.

Παραπέμπει στο κατασκοπευτικό βαν και σε παλιότερη συνομιλία όταν η φωνή του επαναλαμβανόταν όταν κατέβασε το ακουστικό.
Τέλος ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης επανέλαβε ότι δεν τον ενδιαφέρει η προεδρία της Δημοκρατίας και δεν βολιδοσκοπήθηκε από κόμματα αν ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος.

 

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy