Η Global Premier Soccer South East Europe / Valencia CF Cyprus και ο Φιλανθρωπικός – Εθελοντικός Οργανισμός «Γκολ στη Ζωή», θα πορευτούν μαζί αρχής γενομένης από τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2017/18.

Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, η GPS SEE / Valencia CF Cyprus, η ποδοσφαιρική ακαδημία με βάση το Στρόβολο, συνήψε συνεργασία με το νεοσύστατο κοινωφελή οργανισμό των ποδοσφαιριστών, στη βάση της οποίας η ακαδημία θα προβάλει το έργο του Οργανισμού και θα προχωρήσει σε ενέργειες για συλλογή χρημάτων για στήριξη της προσπάθειας του «Γκολ στη Ζωή».

Το λογότυπο του «Γκολ στη Ζωή» θα εμφανίζεται στο μπροστινό μέρος των στολών των ποδοσφαιριστών και των προπονητών της ακαδημίας, ενώ θα διοργανωθούν εκδηλώσεις με σκοπό τη συλλογή χρημάτων προς ενίσχυση των δράσεων και των σκοπών του «Γκολ στη Ζωή».

Ο διευθυντής της GPS SEE / Valencia CF Cyprus, κ. Χαράλαμπος Σπύρου, ανέφερε σχετικά: «Μας χαροποιεί ιδιαίτερα που ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός ‘Γκολ στη Ζωή’ αποδέχτηκε την πρόταση συνεργασίας. Θέλουμε να στηρίξουμε έμπρακτα τον Οργανισμό, μέσω συγκεκριμένων ενεργειών που θα ωφελήσει την σπουδαία προσπάθεια που κάνουν εδώ και μερικούς μήνες οι ποδοσφαιριστές. Πέρα από την υλική στήριξη, μέσω του μεγάλου δικτύου που έχουμε, θέλουμε να μεταφέρουμε και το μήνυμα του Οργανισμού».

Ποια είναι η GPS SEE / Valencia CF Cyprus
Η GPS South East Europe / Valencia CF Cyprus ξεκίνησε την ποδοσφαιρική της δράση στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2017 με την επανέναρξη των προπονήσεων. Στην ακαδημία αγωνίζονται παιδιά γεννημένα από το 2002 έως και το 2013, με τις προπονήσεις να λαμβάνουν χώρα στο αθλητικό κέντρο του Κεραυνού στο Στρόβολο.

Καθήκοντα τεχνικού συμβούλου στην ακαδημία ανέλαβε ο Μαρίνος Σατσιάς και τεχνικού διευθυντή, ο Στέλιος Οκκαρίδης. Οι προπονητές Άντρος Γιατρού, Χρίστος Παναγιώτου, Γιώργος Καττιμέρης και Μάριος Γεωργίου έχουν αναλάβει την καθοδήγηση των ομάδων των διάφορων ηλικιακών γκρουπ, ενώ το τεχνικό τιμ περιλαμβάνει και τον γυμναστή Κυριάκο Βασιλείου.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.facebook.com/gps.valencia.cyprus και στο τηλέφωνο 70008815.