Κάλιαρι – Λάτσιο για το ιταλικό πρωτάθλημα με 0% γκανιότα, πάνω από 286 στοιχηματικές επιλογές και Cash Out από την Stoiximan!

Η Κάλιαρι υποδέχεται σήμερα τη Λάτσιο στις 21:45 στο πλαίσιο του ιταλικού πρωταθλήματος και η Stoiximan η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει προσφέρει 0% γκανιότα* με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Η Stoiximan η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!

Η νίκη της Κάλιαρι δίνει απόδοση 4.41, η ισοπαλία δίνει 4.24 και η Λάτσιο δίνει 1.91, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.50 και το No Goal δίνει 2.50. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Κάλιαρι δίνει 2.40, να σκοράρει πρώτη η Λάτσιο προσφέρεται με απόδοση 1.65 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 12.00.

Η πιθανότητα να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Κάλιαρι δίνει απόδοση 6.50 και το ενδεχόμενο να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Λάτσιο δίνει 20.50.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η Stoiximan στους παίκτες της, αν σημειωθούν στο σύνολο ακριβώς 3 η απόδοση είναι στα 4.10, ενώ αν σημειωθούν ακριβώς 4, τότε η απόδοση αυξάνεται στα 4.95.

Αναφορικά με τους παίκτες, το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος ο Τσ. Ιμόμπιλε  για τη φιλοξενούμενη Λάτσιο δίνει απόδοση 4.50, ο Felipe Caicedo 6.00 και ακολουθεί ο Bobby Adekanye της Λάτσιο με απόδοση 7.00.

Από την άλλη, η πιθανότητα να σκοράρουν οι Ζοάο Πέδρο και Χ. Σιμεόνε για την Κάλιαρι δίνουν απόδοση 8.00 και ακολουθεί ο Daniele Ragatzu με 9.00.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Κάλιαρι-Λάτσιο εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy