Κατεχόμενα: Νέος «υπουργός οικονομικών» ο Αλισάν Σαν

Ο «πρωθυπουργός» Ουνάλ Ουστέλ προχώρησε στον διορισμό ενός νέου «υπουργού οικονομικών» μετά την παραίτηση του Σουνάτ Ατούν.

Σύμφωνα με την «Κίπρις Ποστασί», ο κ. Ουστέλ ανακοίνωσε ότι αποδέχθηκε την παραίτηση του «υπουργού οικονομικών» Σουνάτ Ατούν και διόρισε τον «βουλευτή» του Κόμματος Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ), Αλισάν Σαν στο συγκεκριμένο «αξίωμα».

Ο «πρωθυπουργός» ανέφερε ότι ο κ. Ατούν υπέβαλε την παραίτηση του στις 10.00 σήμερα και πρόσθεσε ότι «τον ευχαριστήσαμε για το έργο του. Είναι βουλευτής του κόμματος μας και θα υπηρετεί ως βουλευτής του κόμματος μας από εδώ και στο εξής. Ανέκαθεν λάμβαναν χώρα τέτοιες αλλαγές στο Κόμμα Εθνικής Ενότητας και αυτή είναι μία από αυτές».

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν ο κ. Ατούν ήρθε αντιμέτωπος με τον τέως «πρωθυπουργό». Επίσης, διαφώνησε με τον κ. Ουστέλ ως προς τη διαχείριση της συνεχιζόμενης ενεργειακής κρίσης στα κατεχόμενα.

Η παραίτηση του κ. Ατούν ήρθε μετά την ένταξη της «αρχής ηλεκτρισμού» στον έλεγχο της «πρωθυπουργίας». Μέχρι πρότινος η «αρχή» υπαγόταν στο «υπουργείο οικονομικών».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy