Κλειστές για δώδεκα ώρες θα παραμείνουν λωρίδες του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας

Κλειστές θα είναι απόψε λωρίδες του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά την περιοχή της βιομηχανικής περιοχής Ιδαλίου, λόγω εργασιών στο πλαίσιο της κατασκευής του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, από τις 8μ.μ. απόψε, μέχρι και τις 8π.μ. το πρωί αύριο, θα είναι κλειστές η μεσαία και δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία, 500 μέτρα πριν την έξοδο προς παρακαμπτήριο Τσερίου παρά τη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου, σε μήκος 2 χιλιομέτρων περίπου.

Η τροχαία κίνηση από Λεμεσό προς Λευκωσία, θα διεξάγεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας προς Λευκωσία. Εναλλακτικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο παλιός δρόμος Λευκωσίας – Λεμεσού με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία, από την έξοδο Κοτσιάτη μέχρι την είσοδο της Βιομηχανικής Περιοχής Λατσιών. Η κυκλοφορία από τη Λευκωσία προς τη Λεμεσό δεν θα επηρεαστεί.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, με τη συμπλήρωση των εργασιών σε μήκος 2 χιλιομέτρων περίπου, η τροχαία κίνηση του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία και από Λευκωσία προς Λεμεσό, θα διεξάγεται σε δυο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.

Η κυκλοφορία από την έξοδο της βιομηχανικής Ιδαλίου προς τον παρακαμπτήριο Τσερίου θα είναι απρόσκοπτη, ενώ η κυκλοφορία από τον παρακαμπτήριο Τσερίου προς Λευκωσία μέσω του αυτοκινητόδρομου θα είναι κλειστή. Η κυκλοφορία από τον παρακαμπτήριο Τσερίου προς Λευκωσία, θα διεξάγεται μέσω του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της JCC.

Η πιο πάνω διευθέτηση θα διαρκέσει για περίοδο 5 μηνών περίπου.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.