Κλειστό λόγω εκτέλεσης οδικών έργων τμήμα της Λεωφόρου Αθαλάσσας

Κλειστό λόγω εκτέλεσης οδικών έργων θα είναι τμήμα της Λεωφόρου Αθαλάσσας το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαρτίου, μεταξύ των ωρών 6:00 π.μ – 5.00 μ.μ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού, του Τμήματος Δημοσίων Έργων της Λευκωσίας στο ύψος της συμβολής της Λεωφόρου Αθαλάσσας με την οδό Ανδρέα Αβρααμίδη και για απόσταση 100 μέτρων περίπου θα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης οικοδομικού γερανού, με κατεύθυνση τα φώτα τροχαίας των Λεωφόρων Ακροπόλεως και Ιωσήφ Χατζηϊωσήφ.

Όπως αναφέρεται κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η λωρίδα κυκλοφορίας από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ανδρέα Αβρααμίδη και για απόσταση 100 μέτρων περίπου με κατεύθυνση τη συμβολή των Λεωφόρων Ακροπόλεως και Ιωσήφ Χατζηϊωσήφ, θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy