Νέο έργο ανάπλασης στο παραδοσιακό κέντρο της Πάφου

Ακόμη ένα έργο ανάπλασης και αναζωογόνησης θα υλοποιηθεί στο εμπορικό κέντρο της πόλης Πάφου, ενισχύοντας το στίγμα της πόλης που αλλάζει και δημιουργεί ευκαιρίες και δυνατότητες για τους επαγγελματίες και προσφέρει στους κατοίκους και τους επισκέπτες καλύτερη ποιότητα ζωής.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για τη διαμόρφωση πλατείας και χώρου στάθμευσης μεταξύ των οδών Κώστα Γεωργίου και Βλαδίμηρου Ηρακλέους, παρά την Πλατεία Μάρκου Δράκου γνωστή ως Πλατεία Λοζάν. Το ποσό του έργου ανέρχεται σε €287.742.


Την Τρίτη υπογράφηκε η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου από τον Δήμαρχο Πάφου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος με την ανάδοχο Εταιρεία Τεχνικών Έργων ΓΑΣΠΕ Λτδ. Οι εργασίες για το έργο, που περιλαμβάνουν δαπεδοστρώσεις, αστικό εξοπλισμό, φωτισμό και τοπιοτέχνηση, θα αρχίσουν αμέσως και αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός 5 μηνών.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Δήμαρχος Πάφου επισήμανε ότι το έργο έρχεται να συμπληρώσει ένα κενό που δημιουργείται από αδιαμόρφωτα τεμάχια στον αστικό ιστό της πόλης και ολοκληρώνεται ουσιαστικά ο εξωραϊσμός του οικοδομικού τετραγώνου μεταξύ των οδών Βλαδίμηρου Ηρακλέους και Κώστα Γεωργίου.

Στο πλαίσιο του έργου θα διαμορφωθεί μικρός χώρος στάθμευσης 10 θέσεων.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.