Ο Γιώργος Βαρνάβα αποσύρθηκε από τη θέση συντονιστή επιτελείου Αμμοχώστου της ΕΔΕΚ

Οι εξελίξεις, οι οποίες διαδραματίστηκαν τον τελευταίο μήνα για διαφοροποίηση του ψηφοδελτίου της ΕΔΕΚ στην Επαρχία για τις Βουλευτικές του 2021, ο τρόπος χειρισμού της όλης διαδικασίας, η προσωπική του αξιοπρέπεια, ο σεβασμός του προς όλους τους ανθρώπους που απεδέχθησαν την πρόταση του να είναι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο του Κ.Σ.ΕΔΕΚ Αμμοχώστου, δεν του αφήνουν περιθώρια στο να συνεχίσει να διαδραματίζει το ρόλο του συντονιστή του Επαρχιακού Επιτελείου Αμμοχώστου αναφέρει σε ανακοίνωση, που εξέδωσε την Τετάρτη ο Γιώργος Βαρνάβα.

Ο κ. Βαρνάβα προσθέτει ότι αποσύρεται από τη θέση του Συντονιστή του Ε.Ε. Επιτελείου στην Αμμόχωστο, για να διευκολύνει τον Πρόεδρο του Κινήματος, όπως και τους συνεργάτες του να προβούν στις όποιες ενέργειες θεωρούν ότι θα είναι προς όφελος του Κινήματος.

Ευχαριστώντας τους συναγωνιστές του Ε.Ε. Επιτελείου, με τους οποίους συνεργάστηκε και όλους όσοι απεδέχθησαν να είναι υποψήφιοι στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές του 2021, με το ψηφοδέλτιο της ΕΔΕΚ Αμμοχώστου, δηλώνει ότι παραμένει συνοδοιπόρος, απλός στρατιώτης στο Κίνημα, δίπλα στους ανθρώπους της Επαρχίας Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.