Πήγε να του πουλήσει το αυτοκίνητο του και τελικά τον ξυλοκόπησαν και το έκλεψαν

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ληστείας, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και κλοπής, διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία από 24χρονο, γύρω στις 6.30μ.μ. χθες, μετέβη σε περιοχή της Λάρνακας, μαζί με φιλικό του πρόσωπο, με σκοπό να πωλήσει το όχημα του σε άγνωστο πρόσωπο το οποίο γνώρισε μέσω διαδικτύου.

Ο υποψήφιος αγοραστής παρουσιάστηκε στη συνάντηση μαζί με ακόμη δύο πρόσωπα και ζήτησε από τον 24χρονο να οδηγήσει το αυτοκίνητο για σκοπούς δοκιμής.

Για τη δοκιμή εισήλθαν στο όχημα ο υποψήφιος αγοραστής, ένα από τα πρόσωπα που τον συνόδευαν και ο 24χρονος. Στη συνέχεια, αφού ο υποψήφιος αγοραστής οδήγησε το όχημα σε άγνωστο μέρος, επιτέθηκαν στον 24χρονο και αφού τον κτύπησαν, του έκλεψαν το πορτοφόλι, το κινητό του τηλέφωνο, καθώς και το αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ περίπου και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 24χρονος μετεφέρθηκε από διερχόμενο οδηγό στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη ελαφρά τραύματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και μώλωπες στην πλάτη και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.