Πολιτική βούληση για περαιτέρω διάλογο προς μεταρρύθμιση της Δικαιοσύνης, εξέφρασε η Υπ. Δικαιοσύνης

Την πολιτική της βούληση για περαιτέρω διάλογο με απώτερο στόχο να εξευρεθούν εκείνες οι συναινέσεις που χρειάζονται έτσι ώστε η μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης να επιτευχθεί το συντομότερο, εξέφρασε την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Εμιλυ Γιολίτη, ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών, η οποία συζήτησε τα νομοσχέδια για τη Μεταρρύθμιση της Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο της, η Υπουργός Δικαιοσύνης, κάλεσε τα μέλη της Επιτροπής Νομικών, σε συνεννόηση «με τα κόμματα που εκπροσωπούν, όπως ορίσουν εντός των επόμενων ημερών εκπρόσωπό τους για τη δημιουργία ομάδας εργασίας υπό την προεδρία της ίδιας και αποστείλουν γραπτώς τις προτάσεις/θέσεις τους» για τα νομοσχέδια Μεταρρύθμισης της Δικαιοσύνης.

Σημειώνεται ότι στην ομάδα αυτή θα συμμετέχει και ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.

Η κ. Γιολίτη, «τόνισε την αποφασιστικότητά της να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να εξευρεθεί συναίνεση μεταξύ όλων των εμπλεκομένων και των πολιτειακών θεσμών έχοντας πάντοτε υπόψη αποκλειστικά και μόνο το καλώς νοούμενο συμφέρον των πολιτών», καταλήγει η γραπτή ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.