Στην Ομόνοια εντείνονται οι διεργασίες για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών για την αριστερή πλευρά και δη αμυντικού και περιφερειακού επιθετικού.

Στόχος είναι όπως το θέμα κλείσει μέχρι τις 16 Ιουλίου, ημέρα που η ομάδα θα μεταβεί στην Πολωνία για τη βασική προετοιμασία. Ο Νορβηγός τεχνικός, σε συνεργασία με τους Νεόφυτο Λάρκου και Σίμο Ταραπουλούζη, εντόπισαν τους βασικούς υποψήφιους και με την επιστροφή του αθλητικού διευθυντή το θέμα μπήκε στην τελική ευθεία.

Ο κ. Λάρκου είναι από χθες με την ομάδα στην Κυπερούντα και συντονίζονται οι ενέργειες για να κλείσουν δύο σημαντικές εκκρεμότητες. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις των «πρασίνων» θα γίνουν μετά την επιστροφή της αποστολής από την Πολωνία, που είναι προγραμματισμένη για τις 28 του μήνα. Ο λόγος είναι ότι ο προπονητής θέλει να αξιολογήσει το υφιστάμενο έμψυχο υλικό, ούτως ώστε να γίνουν προσθήκες εκεί που θα διαπιστωθεί ότι υπάρχει ανάγκη ή και διορθωτικές κινήσεις.

Η Ομόνοια θα δώσει τέσσερα φιλικά στην Πολωνία με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, την Άρκα Γκντίνια, τη Λέγια Βαρσοβίας και τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Συνάντηση με τον ΚΟΑ

Το θέμα του Μακαρείου επανέρχεται στο προσκήνιο, καθώς σήμερα αντιπροσωπεία της διοίκησης θα συναντηθεί με τον ΚΟΑ για να συζητηθούν κάποια σημαντικά ζητήματα.

Το κυριότερο αφορά σε πρόταση που κατέθεσε με επιστολή του προς τον Οργανισμό το Δ.Σ. για κατεδάφιση του γηπέδου και ανέγερση νέου υπερσύγχρονου σταδίου, με την Ομόνοια να αναλαμβάνει μεγάλο μέρος του κόστους έχοντας την αρωγή της Πολιτείας.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρόθεση εκφράστηκε επίσημα σε ανακοίνωση της διοίκησης μετά την απόφαση του ΚΟΑ στο αίτημά της για παραχώρηση του Μακαρείου για χρήση. Θα τεθεί, επίσης, επί τάπητος το θέμα της ασφάλειας της ομάδας, των αθλητών και των οπαδών της στο συγκεκριμένο γήπεδο, βάσει σχετικής επιστολής που στάλθηκε στον ΚΟΑ.

Σημειώνουμε ότι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει τη Δόξα στο Μακάρειο.

Γιώργος Χατζηαντώνης